НАТАША КАНДИЋ СРАМНО НАПАЛА ЗЕМАНА ЗБОГ ИЗВИЊЕЊА: "Није чуо да је војска и полиција Србије за 78 дана побила више од 7.000 албанских цивила"

Новости онлајн

20. 05. 2021. у 12:20

НАТАША Кандић напала је на свом Твитер профилу чешког председника Милоша Земана зато што се извинио за учествовање његове земље у НАТО бомбардовању Савезне Републике Југославије 1999. године.

НАТАША КАНДИЋ СРАМНО НАПАЛА ЗЕМАНА ЗБОГ ИЗВИЊЕЊА: Није чуо да је војска и полиција Србије за 78 дана побила више од 7.000 албанских цивила

Фото: Принтскрин

– Чешки председник се извинио за бомбардовање СРЈ и молбом за опроштај "решио своју вишегодишњу трауму". Мало је година прошло те још није чуо да је војска и полиција те безгрешне Србије за 78 дана побила више од 7.000 албанских цивила – написано је у срамној објави Наташе Кандић на Твитеру.

Подсетимо, чешки председник Милош Земан извинио се Србији и српском народу за НАТО агресију 1999. године и замолио за опроштај. Земан је ове речи упутио после састанка са српским председником Александром Вучићем у Прагу. 

Фото: Инстаграм

Александар Вучић и Милош Земан

– НАТО бомбардовање је била грешка. Било је то горе од злочина и ја бих замолио српски народ да нам опрости – рекао је председник Чешке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)