УЛОЖИЛИ СУ СТОТИНЕ МИЛИОНА ДА МЕ СМЕНЕ: Вучић објавио ексклузивне податке, појединци добили и 200.000 долара

Novosti online

14. 05. 2021. у 22:26

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостује вечерас у емисији "Прва тема". Он је, између осталог, говорио о томе да је много новца уложено у његову смену.

УЛОЖИЛИ СУ СТОТИНЕ МИЛИОНА ДА МЕ СМЕНЕ: Вучић објавио ексклузивне податке, појединци добили и 200.000 долара

Фото: Принтскрин

- Многи тајкуни су уложили стотине милиона евра да ме смене. У медије, у разне политичаре... Нисам ни сањао да је то могуће - рекао је Вучић вечерас.

Председник се осврнуо и на одређеног навијачког аналитичара који је узео огроман новац из Америчке амбасаде и који је говорио да неће жив сићи са власти ако се не одрекне Русије и Кине.

- Медији су објавили да је он добио 200 000 долара од Америчке амбасаде - рекао је председник о наводном спортском аналитичару који говори против њега. 

- Ја ово говорим зато што знам шта је било, шта ми се спремало и шта ми се спрема. радили смо вредно, марљиво и добро. Подигли смо Србију из пепела. Србију у којој су све фабрике биле покрадене. Успели смо да добијемо вест од ММФ-а да ће Србија најбрже да расте следеће године. Ми, грашани Србије. И то само зато што смо волели своју земљу. Ја сам поносан што сам се борио за своју земљу, и колико год ми је времена остало, ја ћу то наставити да радим. Сачувао сам и Косово и Метохију и Србију. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (5)

Jovana

14.05.2021. 22:43

Многи плету густу мрежу, не би ли се председник Вучић уплео, али председник има довољно снаге, моралне чврстине да се избори са замкама!