ТЕПИЋЕВА ДАЛА ИСКАЗ: Случај "Палма" преузима ТОК?

Г. Ћ.

14. 05. 2021. у 20:36

ПОТПРЕДСЕДНИЦА ССП Мариника Тепић у петак је у Вишем јавном тужилаштву у Краљеву дала изјаву у предистражном поступку поводом својих тврдњи којима је председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палму означила као одговорног за подвођење жена и девојака у овом граду.

ТЕПИЋЕВА ДАЛА ИСКАЗ: Случај Палма преузима ТОК?

Фото Д. Миловановић

- Добила сам гаранције од поступајуће тужитељке да ће учинити све да се, с обзиром на то да овде има елемената организованог криминала, у цео поступак укључи и Тужилаштво за организовани криминал. То би дало јаче гаранције и поверење жртвама и очевицима да се охрабре и пред државом изнесу своја језива искуства - рекла је Тепићева.

Пред зградом Tужилаштва је било двадесетак присталица ССП који су дошли да Мариники Тепић пруже подршку, а међу окупљенима је био и лидер странке Драган Ђилас.

Више јавно тужилаштво у Краљеву демантовало је вечерас наводе потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић да су јој у том тужилаштву дата "максимална обећања" да ће предмет у вези са председником скупштине општине Јагодина Драгана Марковића Палме преузети Тужилаштво за организовани криминал у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)