МИНИСТАР ВУЛИН: Тероризам је универзално зло, Србија стабилна и безбедна захваљујући политичкој стабилности и председнику Вучићу

Novosti online

11. 05. 2021. у 13:05

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да је Србија безбедна и стабилна захваљујући политичкој стабилности која је производ заједничког рада целокупног система и јасног вођења државе од стране председника Републике Србије Александра Вучића.

МИНИСТАР ВУЛИН: Тероризам је универзално зло, Србија стабилна и безбедна захваљујући политичкој стабилности и председнику Вучићу

Фото Жч Кнежевић

Министар Вулин је на скупштинском Одбору за одбрану и унутрашње послове  истакао да је политичка стабилност предуслов свега осталог и безбедносне и економске стабилности и да је она производ целокупног система.   

Министар Вулин је истакао да је политичка стабилност могућа онда када имате вођу на челу државе, који има поверење нације и зна куда нас води и у стању је да сачува политичку стабилност у нашој земљи.

Према његовим речима, тероризам је универзално зло за које се не поставља питање када и где ће се десити, јер нема ни једне земље на свету која може да каже да је поштеђена тог зла и могућности да се деси.

- То што се у Србији није десио ни један терористички напад није плод срећног сплета околности, већ озбиљног и стрпљивог рада читавог безбедносног апарата у земљи - истакао је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)