СРЂА ТРИФКОВИЋ УПОЗОРАВА: Угрожен опстанак српске нације, морамо одолети притисцима са запада (ВИДЕО)

Novosti online

08. 05. 2021. у 16:33

ИСТОРИЧАР и публициста Срђа Трифковић изјавио је да оног тренутка када Србија спадне на 3,5 или 4 милиона становника и просеком старости од преко 50 година, наша земља неће имати ресурса за одбрану.

СРЂА ТРИФКОВИЋ УПОЗОРАВА: Угрожен опстанак српске нације, морамо одолети притисцима са запада (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/илустрација

- Биће веома тешко очувати контролу над својом територијом. Друштво које тако рапидно стари губи динамику, самопоуздање и наду у будућност - упозорава професор. 

Трифовић, говорећи о законима о геј браковима, је изјавио да "неће моћи да се шизофрено води про-породична политика, ако се девијантност промовише за нормалност".

- Ако се суочавате са избором између угрожавања сопственог опстанка са једне стране, а то је прихватање такве агенде или са притисцима који вуку и одређену цену са друге, онда морате да одолевате притисцима, јер прихватањем тог "пакета" који се нуди, ви себе осуђујете на смрт - рекао је др Трифковић за Нови стандард.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (8)

Goran Dumitrov

08.05.2021. 18:54

Svaka čast. To je suština. U poslednji par decenija nas je sve manje, ali u poslednjih pet , šest godina je u pitanju pravi egzodus sa katastrofalnim odnosom nataliteta i mortaliteta. Puna podrška gospodinu Trifkoviću. Mladi intelektualci beže u inostranstvo ili manji broj u BG ili NS. Oni koji ostaju, rade u fabrikama bez pauze, praznicima, subotom, nedeljom, noću...putuju sa sela, što im dodatno produžava radno vreme. Prosečno se radi bar 10 sati dnevno za plate od 400 E. Svakako da takvi uslovi katastrofalno utiču na reproduktivno zdravlje tih vrednih mladih ljudi. Česta su obolevanja. Ovo nije moje zapažanje, nego zvanični statistički podaci koji su egzaktni i neumoljivi na severu Banata. Tako je na žalost i drugde osim u BG i NS. Popis nikako ne treba odlagati da se vidi pravo stanje od 2011. godine. Nadam se da će se nešto nabolje promeniti. Goran Dumitrov Data

naranca

10.05.2021. 00:50

@Goran Dumitrov - Idi na zapad u Bugarsku.Iliu CRO da vidis sta je EGZODUS. Svetski rekorderi ti Hrvati......U Srbiji se najbolje zivi u celoj Istocnoj a i srednjoj EU(osim Njjjjjjemaca) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denis

09.05.2021. 15:06

Не слажем се са прогнозом, Србија ће у наредних десет година досегнути свој минимум, и затим следи раст. С економијом ће доћи и повратак многих нас из инистранства, и опоравак наталитета. И не само да ће мо имати довољну живу силу, него ће мо и развојем индустрије и науке, имати и огромну технолошку и финансијску предност над дивљим афричким племенима са белим капицама али и над бившим Србима западно од Дунава и Дрине.

Sara

09.05.2021. 21:38

То јесте стратешко питање и стратешки проблем. Хитно и јако озбиљно се треба посветити његовом решавању што је процес. Закон о истополним заједницама и други слични закони само би допринели убрзавању нестанка сршског народа.