ШЕШЕЉ О ВОЈНОЈ БАЗИ ХРВАТА И АЛБАНАЦА НА КиМ: Нека се не изненаде ако их једног дана заспемо ракетама и све уништимо тамо (ВИДЕО)

Novosti online

07. 05. 2021. у 16:34

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ изјавио је да странци форсирају албанске политичаре који немају ратну прошлост.

ШЕШЕЉ О ВОЈНОЈ БАЗИ ХРВАТА И АЛБАНАЦА НА КиМ: Нека се не изненаде ако их једног дана заспемо ракетама и све уништимо тамо (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/илустрација

Лидер радикала истакао је да странцима не одговорају албански лидери који имају крваве трагове.

Шешељ је реаговао и на званичну најаву да Хрватска планира да направи војни камп на територији јужне српске аутономне покрајине.

- Хрвати хоће да направе војну базу тзв. војске лажне државе Косово и да их инструишу да ураде Србима на Косову и Метохији оно што су урадили Србима у Републици Српској Крајини. Треба упозорити Хрвате да то што раде није легално. Легални војници на Косову и Метохији, кад су странци, су само они који се шаљу у оквиру КФОР-а, а они који иду мимо КФОР-а и који праве посебну хрватску базу, за нас имају статус разбојничке банде. Нека се не изненаде ако их једног дана заспемо ракетама и све уништимо тамо, а оно које евентуално заробимо да осудимо као разбојнике на дугогодишње казне затвора. Њих међунараодно право не штити - рекао је др Шешељ на ТВ Хепи.

Он је рекао да хрватски војници стављају свој живот у торбу и боље им је да не иду.

За казну, треба "збрисати и Албанце због тога", рекао је др Шешељ, истакавши да не мисли на цивиле и на обичан народ.

Шешељ је истакао и да док се јуначка српска војска не врати на Косово и Метохију, Срби ће тамо бити у тешком положају.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)