ЂИЛАСЕ, ЗАР И НА ВАСКРС ЛАЖЕШ? Палма реаговао на тврдње о обијању стана Катарине Јокић

Новости онлине

01. 05. 2021. у 20:32

ПОВОДОМ данашње вести која се појавила у појединим медијима да су на стану Катарине Јокић, функционерке Ђиласове странке у Јагодини обијена врата, медијима се обратио председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

ЂИЛАСЕ, ЗАР И НА ВАСКРС ЛАЖЕШ? Палма реаговао на тврдње о обијању стана Катарине Јокић

ФОТО:З.Глигоријевић

Саопштење Драгана Марковића Палме преносимо у целости:

- Радница Драгана Ђиласа, Мариника Тепић, објавила је на свом твитер налогу лажну вест да су одбијена врата на стану Катарине Јокић, функционерке Ђиласове странке у Јагодини. Радница Драгана Ђиласа, Мариника Тепић, је одмах упрла прст у мене, још једном ме лажно оптуживши као налогодавца. Чак је позвала и Републичког јавног тужиоца Загорку Доловац да "тражи привођење и спречи застрашивање људи". 

Полицијска управа у Јагодини је одмах реаговала на пријаву сина те чланице Ђиласове странке, извршила увиђај и утврдили су да на вратима тог стана нема трагова обијања, нити разваљивања. Званично смо затражили и добили записник ПУ у Јагодини који вам прилажемо. 

У својој лажи су чак изјавили да су извршиоци претходно скинули сијалице изнад улаза у стан, како би прикрили идентитете од комшија, иако су наводно комшије све потврдиле полицији. 

Све је лаж! 

Ђиласе зар и на Васкрс лажеш! 

Ђиласе то да си окружен криминалцима, да си силеџија, да тукао си таста и жену а ниси одговарао јер је неко заташкао, ја сам за то показао званичне доказе. Службену белешку да си напао жену и тукао таста нису потписали лажни сведоци које ти користиш против мене, већ твоја бивша супруга Ива Ђилас. Твоја радница Мариника Тепић позива Загорку Доловац да реагује на ваше лажи а ја позивам Загорку Доловац да реагује по службеној белешци коју је потписала твоја бивша супруга и да реагује на наводе да си док си био на власти зарадио огромне паре. 

За све ваше лажи бићете тужени. Грех је Ђиласе лагати, а на Васкрс лагати је још већи грех" изјавио је Драган Марковић Палма

А ево и саопштења Полицијске управе у Јагодини:

Фото: МУП

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)