ОВО ЈЕ ПИСАО НЕКО КО ЈЕ ФАНТАСТИЧНО УПУЋЕН: Вучић о "нон пејперу" - Сумњам на једну жену

Novosti online

27. 04. 2021. у 12:50

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић приликом посете Пуковцу изјавио је да стално добија извештаје о „нон пејперима“, и како је пре примања друге дозе вакцине против вируса корона изјавио, то му подиже протисак. Казао је и да му је више брига задао овај други „нон пејпер“ него први.

ОВО ЈЕ ПИСАО НЕКО КО ЈЕ ФАНТАСТИЧНО УПУЋЕН: Вучић о нон пејперу - Сумњам на једну жену

Фото: Принтскрин

Он је пре примања друге дозе кинеске вакцине против ковида 19, као одговор на питање здравствене раднице да ли има неких тегоба рекао да није имао никакве нежеље реакције после примања прве дозе вакцине.

- Алергичан сам на пеницилин. После прве дозе нисам имао никакве реакције, али убише ме с разним „нон пејперима“, то ми притисак уништи. Дођем у пола два у Београд и добијем нови „нон пејпер“. Све остало је у реду - казао је Вучић.

Он је додао да се тај документ није појавио случајно и да је о томе читао када се вратио из Брисела.

- Тај „нон пејпер“ је написао неко много лукавији и много паметнији. Видим да сви демантују. Више брига ми је задао овај други „нон пејпер“ него први. Много је ствари наведено унутра које би се Србима допало, а онда једна кључна ствар - прознање независности Косова. Дакле ове вам Срби ове мање важне ствари, а најважнију ствар ви морате да испоручите нама - навео је.

Како је рекао, сумња да једна особа стоји иза овог „нон пејпера“. Реч је о једној фантастичној жени, додао је.

- Тек ћемо да анализирамо тај документ: Нама то нико још није показао, а тачно знам ко је то могао да састави - нагласио је.

Подсетимо, после наводног словеначког „нон пејпера“ који предлаже промену граница на Балкану, медији у Приштини су објавили документ за који наводе да су га припремиле Француска и Немачка за наставак дијалога Београда и Приштине, а којим је предвиђено да се он заврши међусобним признањем две стране.

Наиме, приштинска „Коха“ је под ознаком „ексклузивно“ објавила да је дошла у посед тог наводног документа који предвиђа оквир за даље преговоре.

„Коха“ наводи да је у редакцију стигао документ за који се каже да је „нон пејпер“ који су припремиле Немачка и Француска, као заједничку иницијативу ове две земље за наставак дијалога и његово закључивање коначним споразумом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)