"НЕКО МОРА ДА ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ": Вучић о оптужбама на рачун Палме, Лечића и Алексића

Novosti online

23. 04. 2021. у 20:07

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостовао је вечерас у Дневнику РТС и између осталог говорио о оптужбама за сексуално злостављање и случајевима Мика Алексић, Бранислав Лечић и Драган Марковић Палма.

НЕКО МОРА ДА ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ: Вучић о оптужбама на рачун Палме, Лечића и Алексића

Фото: Притнскрин

Председник је истакао да до сада није хтео да говори о овој теми јер то није посао за политику већ за надлежне органе - судове и Тужилаштво.

- Србија се поделила по томе ко је силовао а ко није, нисам до сада хтео да се изјашњавам по том питању. То су сувише тешке оптужбе - рекао је Вучић и додао:

- Када видим да се политичари укључе у те приче, утроба ми се окрене.

Као што је и Палма рекао, неко мора да заврши у затвору, или Марковић или онај ко је то рекао. Ако се покаже да је истина, биће језиво, а ако није биће још језивије.

Шта ће да каже Марковић после свега својим унуцима. Политику оставите по страни, а заштићених нема.

Само питам ко ће да му врати живот ако оптужбе нису истините. Био сам четири пута у Јагодини, али ми никада нико није довео девојке и жене. Ништа то не мора да значи, али опет кажем да је све на полицији и Тужилаштву - нагласио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

buki

24.04.2021. 17:44

@Nikola - Odakle Vama, a i mnogima ideja da se optužbe iznose u političke svrhe? Po tome bi svaka optužba javnih ličnosti bila kvalifikovana kao takva. Slažem se da podnosioci optužbe moraju imati dokaze ili ih u protivnom očekuje kazna, ali nikako da to ima bilo kakve veze sa politikom.