ЕВО ШТА ТАЧНО ПИШЕ У ПИСМУ ДЕВОЈКЕ КОЈА ТВДИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДАЧИЋ ОТАЦ: Соња из Лондона бесна, ово тражи од председника Скупштине Србије

Novosti online

21. 04. 2021. у 14:03

НА мејл адресу Скупштине Србије стигла је порука од извесне Соње из Лондона која тврди да јој је Ивица Дачић отац. Она у писму тражи да Дачић призна њу и њеног брата као своју децу, али и да им плаћа алиментацију.

ЕВО ШТА ТАЧНО ПИШЕ У ПИСМУ ДЕВОЈКЕ КОЈА ТВДИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДАЧИЋ ОТАЦ: Соња из Лондона бесна, ово тражи од председника Скупштине Србије

Фото: Printscreen

Ивица Дачић у јутарњем програму није крио колико га је затекло писмо које је добио из Лондона, девојке која тврди да је баш он отац њој и њеном брату, те да их је добио у првом браку с њиховом мајком од које се, како тврди девојка, никада није ни развео!

- Поштовани господине Дачићу, Ја сам Соња, Ваша ћерка из првог брака. Молим Вас да признате да је мој брат и ја су ваша деца или ћу вас судити за гриеф који сте нанели мени и мом брату лагајући све ове године. Мене није не занима с ком сте Ви сада и шта радите, али сте одговорни да гледате за мене и мог брата и ја ћу тражити да нам плаћате алиментацију, такође одштету мојој мајци која је плакала 20 година јер сте је Ви оставили и нисте се још развели.

- Ви сте одговорни да гледате о нама и не можете се нас одрећи, а ако такав закон постоји да неко може да се одрекне сопствене деце и жене онда ћу ја такав закон поништити улазећи у политичку игру на челу комунистичке партије света. Толико за сада. Позовите мог брата и моју мами и извините им се молим вас лијепа. Соња, ваша ћерка која није тако нешто заслужила - закључила је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)