ВУЧИЋЕВ ДИРЕКТАН ОДГОВОР: Не извршавам ничије налоге, то време је за Србију прошло

Novosti online

17. 04. 2021. у 23:48

- НЕ ИЗВРШАВАМ ничије налоге, то време је за Србију неповратно прошло, као и време укидања фабрика и неспособних власти које су се стиделе свог народа и извињавале свима за шта треба и за шта не треба, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић.

ВУЧИЋЕВ ДИРЕКТАН ОДГОВОР: Не извршавам ничије налоге, то време је за Србију прошло

Фото: Принтсцреен

Гостујући на Б92 Вучић је на питање да ли је у Србији био спреман “други Зоран Заев”, те да ли цела афера прислушкивања личи на операцију у Северној Македонији када је власт дошао Заев, Вучић је рекао да не зна и да то не посматра тако.

- Они су причали пре две године како мора да им се да да уђу у владу. Замислите мене да кажем да уђу у владу они који имају три, четири, пет или 10 одсто о којима мислим све најгоре. Због чега? Да имамо владу у којој бисмо се бавили кокошкама у Моровићу којима бисмо тражили испод перја дрогу уместо да се бавимо изградњом мостова, путева, железница, напретком нашег народа и свега другог. Не пада ми на памет - рекао је Вучић.

Тај део опозиције је мислио да постоји нека сила или амбасада која, како је рекао, треба да нареди шта мора да се деси.

- Са онима који тако мисле нешто није у реду. Ја свакога чујем, неке и слушам шта говоре, али не извршавам ничије налоге сем налога грађана Србије, а то је да се борим за њих, а то што ће да ми нареди неки амбасадор, верујте ми да одавно то нико и не покушава - рекао је он.

То време је прошло, додаоје.

- Дошло је време када дижемо Србију и верујем да ћемо све наше планове до 2025.године испунити - поручио је Вучић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)