"КО ЈЕ ТАЈ, ДА ГА ВИДИМ?!" Лазански запушио уста русофобима због чувене флоскуле (ВИДЕО)

Novosti online

16. 04. 2021. у 17:03

ПРОИЗВОДЊА вакцине "Спутњик V" почиње у Србији на Институту "Торлак", а ту вест пренели су и сви медији у Русији, каже амбасадор Србије у Руској Федерацији Мирослав Лазански.

КО ЈЕ ТАЈ, ДА ГА ВИДИМ?! Лазански запушио уста русофобима због чувене флоскуле (ВИДЕО)

Фото: Пинк ТВ Принтскрин

Лазански говори како је ово заправо наставак стратешке сарадње између Србије и Русије. Подсећа и да је Србија једина земља ван простора региона која ће производити вакцину, а то је, како додаје, велики успех наше спољне политике.

- Сви медији у Москви су ово пренели, то је протумачено као наставак стратешке сарадње. Србија има уговор са Руском Федерацијом око стратешке сарадње. То је само наставак политике која траје између Путина и Вучића. Руски медији нису претерано изнеађени, а ово што ће се код нас радити на Торлаку, ја не знам да ли се било где у Европи производи вакцина, осим код нас. Има наравно оних који би хтели да је купе. То је и велики успех наше спољне политике - прича Лазански за ТВ Пинк.

Дипломата је говорио и о флоскули "малигни руски утицај у Европи". 

- А, шта ћемо са малигним утицајем неких других земаља? Ко је тај судија који ће да пресуди да је утицај једне земље малигни, а утицај неке друге земље није малигни. Да видим који је то представник Исуса Христа на земљи који ће то да пресуди и да да валидну оцену. То је једно чисто политичко надметање, не треба се много око тога узнемиравати - рекао је Лазански.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)