ИЗБОР ЉУДИ ЈЕ МОЈ: Стефановић демантује да је Вучић утицао на постављање кадрова У МУП

В. Н.

16. 04. 2021. у 06:35

МИНИСТАР одбране Небојша Стефановић оценио је јуче као потпуно бесмислене и сумануте тврдње да му је председник Србије наметнуо Дијану Хркаловић за државног секретара, како то за НИН тврди некадашњи припадник Одељења за тајно праћење МУП Милан Думановић.

ИЗБОР ЉУДИ ЈЕ МОЈ: Стефановић демантује да је Вучић утицао на постављање кадрова У МУП

Фото: В. Н.

Стефановић је на ТВ Пинк нагласио да је Думановић близак Млађану Ђорђевићу, куму Драгана Ђиласа, да је човек који тврди да се напад на Александра Вучића у Сребреници готово није ни десио.

- Избор људи је мој, не желим да Вучић сноси било какву последицу. И Дијана Хркаловић и други људи које сам поставио као државне секретаре и помоћнике, били су они на које сам имао право - рекао је Стефановић.

Он је нагласио да председник сарадницима дозвољава слободу и да му никада није наметнуо било кога. Навео је да не зна шта су идеје Думановића, човека који, како је додао, подржава људе који су уништавали земљу.

По његовим речима, Думановић тврди да се напад у Сребреници на Вучића није готово ни десио и да су припадници МУП у Сребреници били мимо каквог одобрења:

Фото: Архива "Новости"

Думановић и Хркаловићева

УДАРЦИ И ЛАЖИ

- КАДА сам видео ту насловну страну, насмејао сам се и питао сам се докле иду људска лаж и глупост, али шта да радите, то је нешто са чиме морате да живите. Морате да примите све те бесмислене ударце и лажи на своја плећа - рекао је председник Србије Александар Вучић.

- Сребреница је на територији Републике Српске и имали смо посебан споразум за тај догађај. Жао ми је што нас није било више, јер бисмо спречили покушај убиства и линча Вучића.

Стефановић је изразио жаљење што Думановић и они које подржава никада не питају шта је било са истрагом, зашто нико не одговара за покушај линча. Он је додао да се трудио да не коментарише изјаве попут Думановићеве, сматрајући их бесмислицама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)