ПОДМУКЛО СУ ИХ НАПАЛИ ИЗ ПСОВКЕ! Српска листа се огласила поводом инцидента у Северној Митровици

Novosti online

10. 04. 2021. у 15:45

НАПАД на српске младиће на главном градском шеталишту у Северној Митровици од стране непознатих момака, који су уз псовке на албанском језику, нанели повреде недужним младићима, а након тога побегли у правцу Јужне Митровице, изазвао је велико узнемирење међу Србима у Северној Митровици.

ПОДМУКЛО СУ ИХ НАПАЛИ ИЗ ПСОВКЕ! Српска листа се огласила поводом инцидента у Северној Митровици

Архива Новости

Тим поводом огласила се Српска листа.

- Подмукао напад, без икаквог повода, представља последицу континуираног притиска и неодговорних изјава које долазе од стране представника Албанаца из Приштине, а уперене су против српског народа на северу Косова и Метохије.

Српска листа најоштрије осуђује данашњи напад и захтева од надлежних хитну реакцију. Полиција мора одговорније да ради своје посао, и својим присуством превентивно делује на потенцијалне изгреднике и нападаче. У тренутку овог подмуклог напада на шеталишту је био велики број деце и старијих особа, што додатно говори у прилог чињеници да је намера била да се изазове хаос а међу грађане страх.

Позивамо наше грађане да остану суздржани, да не наседају на провокације, а повређеним младићима упућујемо жеље за брзим опоравком.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)