ВУЧИЋ О НАСЛОВНОЈ СТРАНИ "ДАНАСА": Говорили су и да сам луд када су се појавили рачуни у Маурицијусу и Хонг Конгу, мене не могу да увреде

Novosti online

05. 04. 2021. у 22:28

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић вечерас се обраћа нацији из студија телевизије "Вести".

ВУЧИЋ О НАСЛОВНОЈ СТРАНИ ДАНАСА: Говорили су и да сам луд када су се појавили рачуни у Маурицијусу и Хонг Конгу, мене не могу да увреде

Фото: Принтскрин

Између осталог, председник је  коментарисао насловну страну дневног листа "Данас" и истакао да су то људи који немају никакав други аргумент, сем мржње.

- Вечерас сам слушао да је Бојан Пајтић рекао да сам ја најболеснији човек у Србији. Природно је да гледате некако себе да заштите и гледате да направите било какве лажне споразуме с било ким, да би заштитили себе. Мени то не значи ништа. Они могу да говоре шта хоће. Мене то не може да увреди. Говорили су да сам луд када су се појавили рачуни у Маурицијусу, Хонг Конгу... Све је то тачно. 53 рачуна у 17 земаља. У сваком од тих рачуна он (Ђилас) је један од корисника. Он, брат, онај преварант Паскал, или онај из Бугарске. Сви знају да је то истина и сад гледате како се људи плаше да кажу оно што сви знају, јер знају да је он власник Данаса, ове две телевизије Н1 и Нова С - рекао је Вучић.

Он одређује ко шта сме да каже, ко сме да се појави. Нико ко сме да их угрози не сме да се појави, а 24 сата праве кампању против мене. А ја их овако луд и са оволиком разликом побеђујем. А кад дођу бољи од мене како ће тек да их побеђујем. А тако луд градим путеве, више болница него што су могли да наброје, успео да подигнем плате са 330 евра на 540 евра. Спустили јавни дуг испод 60 одсто, и то у ери ковида- нагласио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)