САСТАНАК МАРКА ЂУРИЋА И ЕНТОНИЈА ГОДФРИЈА: Амбасадори разговарали о заједничкој војној вежби

Тањуг

02. 04. 2021. у 00:02

АМБАСАДОРИ Марко Ђурић и Ентони Годфри, заједно са представницима министарстава одране Србије и САД, разговарали су данас о предстојећој заједничкој вежби припадника ваздухоплових снага две земље и сарадњи у областима медицине, инжењерије и логистике.

САСТАНАК МАРКА ЂУРИЋА И ЕНТОНИЈА ГОДФРИЈА: Амбасадори разговарали о заједничкој војној вежби

Фото: Твитер

Ђурић је истакао задовољство конструктивним онлајн састанком на коме су договорени детаљи о предстојећој заједничкој вежби припадника оружаних снага САД и Србије.

- Продуктивни састанци данас између Минстарства одбране САД и високих званичника Министарства одбране и Војске Србије. Континуирани билатерални дијалог на свим нивоима је кључ за даље ширење наше војне сарадње - написао је Ђурић на Твитеру.

Ђурић је поручио да су на онлајн састанку учествовали начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић и заменица помоћника државног секретара САД за одбрану Лора Купер.

- Генерал Мојсиловић и доктор Купер су на данашњем састанку разговарали о предстојећој здруженој ваздухопловној вежби. Радујемо се и будућим приликама да се припадници војске Србије и САД окупе на значајној обуци и у областима попут медицине, инжењерије и логистике - објавила је амбасада Србије у САД на свом званичном Твитер налогу.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)