ХАЏИФЕЈЗОВИЋ ПРИЗНАО: Вучић је у Сарајеву победио 3:0, а у Београду 6:0 (ВИДЕО)

Novosti online

28. 03. 2021. у 11:52

ГРАЂАНИ Републике Српске и Босне и Херцеговине су јуче током дана, и у суботу дошли у Србију да би примили вакцину против корона вируса у Београду.

ХАЏИФЕЈЗОВИЋ ПРИЗНАО: Вучић је у Сарајеву победио 3:0, а у Београду 6:0 (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Фејс ТВ

Они су се одлучили на тај корак, јер у својој земљи такву прилику нису имали, а Србија их је домаћински примила код себе и вакцинисала. Да су грађани БиХ били одушевљени организацијом и гостопримством у Србији показали су преко друштвених мрежа, упућујући поруке захвалности целој Србији и председнику Александру Вучићу који им је омогућио долазак.

Ова вест је главна тема у босанским медијима већ данима, па тако није промакла ни  водитељу Сенаду Хаџифејзовићу. Он је направио посебну емисију поводом ове вести  и истакао да је Босна и Херцеговина захвална Србији, и нагласио да је то једна велика победа Вучића над Комшићем, Изетбеговићем, Џаферовићем, Цвијановићком, Новалићем и Додиком.

- Десетине хиљаде Босанаца и Херцеговаца су данас и ових дана у Србији и у Београду, они су тамо на бесплатној вакцинацији, победа Вучића над Додиком, Комшићем, Изетбеговићем, Џаферовићем, Цвијановићком и Новалићем. У Сарајеву је победио 3:0 у гостима, а сада 6:0 код куће - рекао је Хаџифејзовић на почетку емисије.

Он је нагласио да је то што БиХ још увек нема вакцине издаја народа и грађана БиХ.

- Ово је издаја народа и грађана БиХ, национални и грађански лидери су издали своје гласаче и свој народ - рекао је Хаџифејзовић.

Хаџифејзовић је нагласио да је ова пандемија историјска слика пораза и дебакла целе Босне и Херцеговине.

Он је на крају емисије поделио видео прилог са вакцинације у Београду, где су грађани БиХ који су дошли да се вакцинишу у Србији поделили позитивне утиске које су доживели.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (22)

Zoran 555

30.03.2021. 08:24

Hadzifejsovicu cinjenica da se nemjerimo sa vama i nerazmisljamo u kategorijama kao vi cine nas vecim i uspesnijim..Vi ste jedan od propagatora u BiH medu Bosnjacima..Stavite prst na celo i dobro razmislite..gde vas je mrznja i ogranicenost dovela..(Naravno recete neko je drugi kriv..kazu luzeri..) Nema pomaka Senade dok nepocnete da se otvarate i razmisljate drukcije..