ЈЕФТИНИ ТРИК ПОЛИТИЧАРА: Ђилас поново покушао да обмане јавност због рачуна на Маурицијусу (ФОТО)

Novosti online

23. 03. 2021. у 12:35

ЛИДЕР ССП Драган Ђилас поново је данас покушао да обмане јавност тврдећи да он нема рачун на Маурицијусу због тога што "Дојче банка нема отворену филијалу на Маурицијусу", иако су "Новости" објавиле да се ради о рачуну који се налази на Deutche securities Mauritius LTD.

ЈЕФТИНИ ТРИК ПОЛИТИЧАРА: Ђилас поново покушао да обмане јавност због рачуна на Маурицијусу (ФОТО)

Фото: Милена Анђела

Већ првог дана кад су "Новости" објавиле рачуне који постоје у Швајцарској и на Маурицијусу, Ђилас је демантовао да постоји банка.

Међутим, то је био покушај спина од ког Ђилас не одустаје.

Фото: Принтскрин/Пинк

"Новости" су у првом издању на ту тему јасно написале да се ради о рачуну Деутцхе сецуритиес Мауритиус ЛТД.

Подсетимо, од самог појављивања првих ексклузивних информација до којих су дошле Вечерње новости, а које се односе на његове рачуне на Маурицијусу, у Швајцарској и Хонгконгу, лидер Странке слободе и правде је одбијао сваку могућност одласка на полиграф, а данас је то и поновио. 

То све је и у гостовању на телевизији Пинк у емисији Хит Твит објаснио и министар финансија Синиша Мали.

- То је фонд као брокерска кућа која управља новцем богатих клијената. Дакле они пласирају новце за богате клијенте, међу њима је очигледно и Драган Ђилас. Погледајте један документ који сам вам донео. Ово је листа власништва онога чега је Деутцхе банк власник у 2020. години. Када погледате тај документ видећете на страни пет да је Деутцхе банк била власник Деутцхе сецуритиес Мауритиус ЛТД - навео је Мали.

Његово објашњење погледајте на приложеном видео снимку:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)