ЕКСКЛУЗИВНО! ПАПИРИ ИЗ ХОНГКОНГА: Драган Ђилас управља милионским рачуном (ДОКУМЕНТА)

В. Н.

18. 03. 2021. у 18:00

ЛИДЕР Странке слободе и правде Драган Ђилас има скоро 3,3 милиона евра на рачуну у Хонконгу - показује још један документ до којег су дошле "Новости".

ЕКСКЛУЗИВНО! ПАПИРИ ИЗ ХОНГКОНГА: Драган Ђилас управља милионским рачуном (ДОКУМЕНТА)

Драган Ђилас

Овај рачун налази се у Bank of China (Хонконг) LTD, а према изводу од 12. децембра прошле године, на њему је била сума од 3.269.061,65 евра! У документу који објављујемо, као власник рачуна наводи се ONE IBC LIMITED. А реч је о корпорацији која се бави пружањем услуга отварања рачуна и инвестиционим саветовањем.

Корисник рачуна је MULTIKOM OPEN LTD. Међутим, Драган Ђилас наведен је као особа која је овлашћена да управља рачуном и обавља све трансакције. Његов потпис је - регистрован.

 

Као и у случају Швајцарске, где Ђилас на конту у "Сосијете женерал банци" има око 620.000 евра, и код рачуна у Хонконгу појављује се исти човек који има овлашћење да управља рачуном, подиже кеш, потписује трансфере и чекове. То је извесни Шмит Паскал.

Према досадашњим сазнањима, Драган Ђилас на три рачуна - на Маурицијусу, где је 5.741.025 евра, плус они у Швајцарској и Хонконгу - има тачно 9.630.233,85 евра! А постоји основана сумња да су његови рачуни, који се броје у десетинама, распоређени у најмање 17 светских држава.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Nataša

18.03.2021. 19:45

Iako postoje dokazi o tome da Đilas poseduje ogromne sume novca na računima u 17 država on se i dalje ne Kini da preti krivičnim prijavama protiv svih onih koji su vredno radili da do dokaza dodju kako više ne bi obmanjivao svoj narod.