ВУК ЈЕРЕМИЋ БЕСАН НА ЂИЛАСА! "Немој да глумиш да представљаш већину у опозицији!"

Novosti online

16. 03. 2021. у 14:25

ВУК Јеремић гостовао је на телевизији Н1, где је открио планове Драгана Ђиласа, и рекао да су они унапред осуђени на пропаст.

ВУК ЈЕРЕМИЋ БЕСАН НА ЂИЛАСА! Немој да глумиш да представљаш већину у опозицији!

Фото архива

- Престанимо да играмо игре мачке и миша. Било би добро кад би Ђилас размислио још једном о томе шта је предложила скупштина слободне Србије, с обзиром да смо се око платформе за наступ у тим преговорима или дијалогу договорили, више нема дилеме да ли би требало тамо заступати, само је питање ко то треба да учини за тим столом - рекао је Јеремић.

- У нормалним преговорима се шаљу два човека, ако је проблем нечије сујете то што је Народна странка предложила два кандидата, не морају да иду они, али ако хоћете да вас схвате озбиљно, нећете отићи као чопор глумећи тамо да је неко вођа тог чопора. Нама тамо требају кредибилни људи. Странка слободе и правде треба коначно да се изјасни да ли желе да цела опозиција буде јединствена или не. Или ћемо бити заједно или свако на своју страну. Зашто не можемо да се договоримо око двоје људи који би нас представљали, ми не морамо уопште да будемо међу њима. То је једина тачка у којој се споримо, а Драган Ђилас је једини који се не слаже од свих представника опозиције.

Нико од нас индивидуално није ни изблиза јак колико би требало да буде јак, да бисмо се супроставили овом режиму.

Гостовање погледајте на приложеном видео-снимику:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)