СРБИЈИ СЕ НИШТА НЕ ПРАШТА: Председник поручио - Остварио сам највећи део циља, није битно како се осећам, већ су важни резултати

Novosti online

10. 03. 2021. у 23:55

ОБРАЋАЈУЋИ се из Абу Дабија, председник БВучић је истакао да се Србији ништа не прешта.

СРБИЈИ СЕ НИШТА НЕ ПРАШТА: Председник поручио - Остварио сам највећи део циља, није битно како се осећам, већ су важни резултати

Фото: Принтскрин

- Неће Србији бити лако опроштено ни то што улицама даје имена јунака са Кошара, што ћемо ускоро поново обележити НАТО бомбардовање, Олују... - каже Вучић.

Неће га, кажу, убедити притисцима, лажима и бруталном кампањом против њега и његове породице.

- Остварио сам највећи део циља, и оно што смо урадили ући ће у уџбенике - имамо најлепши храм Светог Саве, снимамо филмове, отварамо фарике, градимо путеве... Ја сам на то поносан. Шта још да пожелите - каже Вучић.

Уз то, истиче, помагали смо и помажемо Србима у региону, имамо никада боље односе са Републиком Српском. Договорено је сада, каже, да Србија практично издржава четири општине у Републици Српској. Не страхује, додаје, да би могао да заврши као Зоран Ђинђић.

- Немам страх од тога, али нећу да дозволим да ми мафијашка банда поквари пут Србије да буде најбоља у Европи - рекао је Вучић. - Сматрам да никога не треба да буде брига како се осећам, јер важни су резултати које на крају људи виде и поштују.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)