ВУЧИЋ ОДГОВАРА КРИМИНАЛЦИМА: Погрешио сам што сам се уздао у неке људе, нисам желео да верујем да су такви

Novosti online

10. 03. 2021. у 23:02

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић упозорио је све криминалце и мафијаше да су погрешили када су ударили на Србију и на њега.

ВУЧИЋ ОДГОВАРА КРИМИНАЛЦИМА: Погрешио сам што сам се уздао у неке људе, нисам желео да верујем да су такви

Фото: Принтскрин

- Оваквих покушаја рушења државе нема без иностраног фактора. Крив сам и због још једне ствари. Људи су научили да ви правите нагодбе са њима. Кажу вам еј објавићу нешто о теби или твојој породици, а ти мораш да нас слушаш. Шта мислите зашто сам ја готово једини политичар који је нападан у најпрљавијем гласилу у овом делу Европе какав је "Таблоид". Шта мислите зашто? Па ја не пристајем на уцене ни на договоре са мафијом. Не пристајем на труле компромисе, да дозволим да неко нешто ради, из неког страха - казао је председник.

- Моја порука главосечама и криминалцима, свима што нам трују децу дрогом: Можете да радите шта год хоћете, али вам ја саветујем да пронађете најбоље решење у покушају да ме склоните на неки други начин. Зато што вам се нећу покорити, и борићу се против мафијаша, тајкуна, криминалаца и лопова. И гробови моји бориће се са њима. И гарантујем нашем народу да ћемо се изборити са њима - нагласио је Вучић.

Председник је рекао да је и он правио грешке, попут именовања погрешних људи, али се борио за то да Србија напредује, и да неће одустати са тог пута.

- Јесам ли грешио? Јесам. И зато ће странка коју водим положити рачун народу. Да ли ће нам замерити или не, то је на њима. Али да нагласим, потпуно је јасно да недодирљивих неће бити, и акција ће бити озбиљна, оштра, и осетиће се моћ државе - истакао је председник.

Вучић је казао да је сасвим јасно зашто су многи у последње време, попут Вулетића, одбили да буду саслушани на полиграфу. Председник је такође рекао, по питању прислушкивања њега и његове породице, да су постојали људи који су требали да га заштите, а то нису урадили.

- Рекли бисте аматеризам и катастрофална погрешка. Али није то, поготово када узмете у обзир и страни фактор. Неће Србији да опросте то што имамо улице хероја са Кошара, што обележавамо Олују и друге злочине над нашим народом - истакао је председник Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Ana

10.03.2021. 23:19

Narod Srbije iskljucivo veruje u politiku i odluke koje donosi Aleksandar Vucic ,svedoci smo svakodnevno koliko je Srbija u boljoj poziciji u odnosu na zemlje iz regiona,rezultati rada,su vidljivi,bolnice,auto-putevi ,fabrike.