ВУЧИЋ ПОКАЗАО ТРИ КЊИГЕ: Истина о убиству Оливера Ивановића излази на видело

Новости онлајн

06. 03. 2021. у 22:41

ВУЧИЋ ПОКАЗАО ТРИ КЊИГЕ: Истина о убиству Оливера Ивановића излази на видело

Фото: Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Вучић је на крају свога обраћања након завршене Седнице Савета за националну безбедност поменуо и случај убиства Оливера Ивановића

- Већ годинама смо изложени најгорем могућем притиску. Они људи који раде свој посао су проглашавани за криминалце, а криминалци за хероје и за борце против мафије. То ће народ моћи да види и наредних дана и наредних недеља. И зато ће наша борба да буде снажна и при томе рачунамо да ћемо морати да се боримо против оних који су покрали десетине и милионе стотина евра, које су већ уложили и у своју медијску машинерију и у све друго. Наставиће да улажу у то још више, не би ли уништили државу Србију - рекао је председник.

Фото: Принтскрин

Итакао је да су већ прикупљене три књиге са доказима и информацијама о случају убиства Оливера Ивановића.

- Ово су три књиге о убиству Оливера Ивановића. То је документација коју је наша радна група направила. Министарство унутрашњих послова, БИА, и Специјално тужилаштво и Војно безбедоносна агенција. Данас је посебна тачка у оквиру једне тачке било убиство Оливера Ивановића. Слушали смо најгоре лажи и бесмислице две гидине. Две године је држава била дефакто директно и прикривено оптуживана за убиство Оливера Ивановића. И ја лично, и његова удовица, и његова секретарица и даље, и Милан Радојчић и многи други, иако смо утврдили и у Министарству унутрашњих послова, и кроз полиграфско испитивање и кроз све друге начине да Милан Радојчић ни на који начин није могао да учествује у убиство и то је свакоме јасно. Али је кампања трајала и трајала и трајала. Онда се заћутало, чак и када су Албанци повукли налог за хапшење. И више то никоме није тема. То је био један од начина за рушење Србије. То је био један од начина да се лаж прикаже као истина - истакао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)