ПРОСИПАЊЕ БИСЕР(А): За ширење мржње и вакцине могу да послуже

Срђан Мишљеновић

04. 03. 2021. у 12:09

ПРОСИПАЊЕ  БИСЕР(А): За ширење мржње и вакцине могу да послуже

Новости

Док Бисера Турковић спава током процеса набавке вакцина за БиХ, за то време Српска је већ добила 20.000 вакцина из Русије и стиже још 100.000

РАТНИ мегафон Алије Изетбеговића, министарка вањских послова БиХ Бисера Турковић, наставила је да просипа "бисере". Или, да се не лажемо, мржњу према свему што је српско.

Тако је Бисери сад засметала и донација вакцина против короне допремљених из Србије, које је председик Александар Вучић уручио у уторак у Сарајеву. "То су јефтине и лоше вакцине, које БиХ може увек набавити", порука је Бисере.

Ко не зна, БиХ коју пред светом представља Турковићева, званично још није набавила ниједну вакцину. Док Бисера спава током процеса набавке вакцина за БиХ, за то време Српска је већ добила 20.000 вакцина из Русије и стиже још 100.000.

- Вакцине се могу набавити кад хоћеш - порука је из РС за Бисеру. Ипак, последњи Бисерин испад није само наставак истицања мржње и вређања Срба, него и јавно изнето мишљење СДА и Бакировог Сарајева, и то пред председником Србије. Након што је Биг Мама, како је зову њени потчињени у дипломатији, изнела увредљиве коментаре, нико од њених шефова, пре свега Бакир Изетбеговић, то није осудио. Очекивано, наравно.

СДА је циљано поставила "мегафон Бисеру" на место министарке вањских послова како би дипломатију очистила од Срба и да где год може јавно увреди Српску и Србију. Министарка је по преузимању мандата брзо "почистила" српске кадрове са руководећих места у ресору и наставила да вређа. Њене поруке о укидању Српске и поређење Додика и Хитлера део су тог опуса.

Министарка вређа Србе можда зато што је посебно жуљају питања која се постављају у Српској. А највише оно - зашто је пре неколико година добила директни "црвени картон" од Мисије НАТО у Бриселу и није јој допуштен улазак у централу, а камоли да буде члан Мисије БиХ? А жарко жели да уведе целу државу у тај савез.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)