ОГЛАСИЛИ СЕ ПАЛМА И ДАЧИЋ НАКОН СВАЂЕ: Дошло до сукоба у скупштини, ево шта је лидер ЈС понудио коалиционом партнеру

С. С. Р.

03. 03. 2021. у 21:03

ОГЛАСИЛИ СЕ ПАЛМА И ДАЧИЋ НАКОН СВАЂЕ: Дошло до сукоба у скупштини, ево шта је лидер ЈС понудио коалиционом партнеру

Дачић на недавној "промоцији" Палмине печенице

КОАЛИЦИОНИ партнери, председник парламента Ивица Дачић и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, превазишли су сукоб који је пре два дана избио на седници парламента.

Посланици ЈС који су напустили рад законодавног дома у среду су се вратили у клупе, а према изјавама челника обе странке чини се и да је међу њима и у савезу који траје већ 13 година, поново све у реду, а односи пријатељски и братски.

До варница је дошло када је посланик ЈС Војислав Вујић питао Дачића зашто ради Скупштина у затвореном простору, када се због короне размишља о строжим мерама за угоститеље. Председник парламента је рекао да законодавни дом мора да заседа и да је ово питање у нескладу са Палминим ставом да треба дозволити свадбе.

Како нам је рекао Драган Марковић, између њега и лидера социјалиста је све у реду, и најављује да ће поново заједно у Паралију.

- Нема свађе између мене и Дачића, нити између СПС и ЈС и настављамо даље са најдуговечнијом коалицијом у Србији као и до сада, на братски начин - истакао је Марковић. - Питање Војислава Вујића, које су му пренели грађани Врњачке Бање о томе да у случају јачих епидемиолошких мера не буде разлике између угоститељских објеката и других институција, доказ је да су у парламенту сви исти и да нема повлашћених. Ми смо сматрали да свако може да постави питање које му грађани постављају, а наш брат и пријатељ Дачић је то схватио другачије и ставио примедбу, иако смо у коалицији.

И први човек парламента нам је потврдио да су несугласице одмах превазиђене, али да он сматра да није на месту да посланик ЈС тражи да Скупштина не заседа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)