ИСТРАЖИЋЕМО УМЕШАНОСТ СТРАНИХ СЛУЖБИ: Председник Вучић најавио нова саслушања - обрачунаћемо се са мафијом најјаче што можемо

Новости онлине

27. 02. 2021. у 10:30

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостује од 10 часова на ТВ Прва, где је открио зашто је отказана седница Савета за националну безбедност, која је требала да буде одржана јуче.

ИСТРАЖИЋЕМО УМЕШАНОСТ СТРАНИХ СЛУЖБИ: Председник Вучић најавио нова саслушања - обрачунаћемо се са мафијом најјаче што можемо

Фото: Принтскрин ТВ Прва

- Време је да се држава обрачуна са мафијом најјаче што може. Све ће бити откривено, ко са ким сарађује, ко је коме веран, ко кога слуша. Биће много изненађења, људи који ће бити саслушавани, а тужилаштво ће одредити ко ће бити притваран. Истражићемо и умешаност страних служби - изјавио је Вучић.

Председник је рекао да је јуче одложена седница Савета за националну безбедност због тога што Влада Србије чека додатна вештачења.

- Одложио сам седницу Савета за националну безбедност јер чекам да се спроведу поступци Тужилаштва како бисмо могли да покажемо народу какве доказе имамо, а да ипак то буде део доказног поступка. Када сам рекао да ће људи бити шокирани, употребио сам благ израз. Мораћемо да кажемо да сви склоне децу када будемо приказивали одређене ствари. Видеће се ко је кога штитио и ко се заклињао на верност убицама. Људи нису видели најгоре. Поносан сам на оно што су безбедносне службе урадиле. Показаћемо народу доказе против мафије најкасније у четвртак - рекао је Вучић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)