ПОДЛА ЛАЖ РАСКРИНКАНА: Петковић очекује извињење Рашића и Раде Трајковић

Д. З.

25. 02. 2021. у 15:37

ПОДЛА ЛАЖ РАСКРИНКАНА: Петковић очекује извињење Рашића и Раде Трајковић

Фото: З. Јовановић

ЧЕТИРИ дана су прошла откако су Ненад Рашић и Рада Трајковић у дослуху са Аљбином Куртијем договорили да унапред заказану школску тучу представе као политички линч и прогон неистомишљеника и за то оптуже државу Србију, Српску листу и председника Александра Вучића.

И четири дана Ђиласова Рада, Рашић и Курти народу који су намерно обманули дугују извињење, јер је њихова подла лаж раскринкана.

Ово се између осталог везано за недавну тучу која се између две групе малдих догодила у Лапљем селу, наводи у саопштењу директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића

- Да будем сасвим јасан. Напад на Николу Рашића заслужује сваку осуду и адекватну санкцију, а у анале политичког бешчашћа ући ће овај покушај злоупотребе деце у политичке сврхе која на крају једина испаштају, јер ће и Ђиласова Рада, Рашић и Курти наставити да продукују лажне вести и афере док је седморо деце у једномесечном притвору након њихове политичке манипулације, а ученик Илија Марковић у болници са тешким повредама-додаје се у поменутом саопштењу уз питање: Где су данас Драган Ђилас, Мариника Тепић, Вук Јеремић, Млађан Ђорђевић који су били најгласнији претходних дана када је за једну школску тучу у Грачаници требало оптужити Вучића и Србију? Где су да кажу да су погрешили?

Навикли су грађани Србије да опозиција у Београду продукује лажне вести, а да је једини одговор на истину још једна лажна афера.

-  Оно што је случај у Грачаници оголио до крајности јесте и чињеница да српској опозицији у центру Београда не сметају ни Аљбин Курти ни његов пројекат “Велике Албаније” само када треба напасти рођену државу и њеног председника - закључује се у саопштење за јавност директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)