ХАЈКА НА МИНИСТРА МОМИРОВИЋА: Брнабићева о снимку на којем шеф ресора грађевинарства и саобраћаја псује путаре и директоре

В. Н.

24. 02. 2021. у 21:25

ХАЈКА НА МИНИСТРА МОМИРОВИЋА: Брнабићева о снимку на којем шеф ресора грађевинарства и саобраћаја псује путаре и директоре

Архива

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић није желела да се изјашњава чијим радом је од чланова свог кабинета задовољна, а чијим није. Она се осврнула на снимке који су објављени у јавности, а на којима се види како министар Момировић, приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда, грди, па чак и псује путаре и директоре јавних предузећа:

- За разлику од оних који су повели хајку на Момировића, ја сам из тог снимка видела министра коме је стало да се путеви заврше што пре, да изградња не касни, да се рокови не померају. Да ли је нашао прави речник, о томе можемо да дискутујемо, али видела сам емоцију да ако нешто може да буде завршено данас, да се не оставља за сутра. Нас грађани оцењују по резултатима, не по француском понашању.

Брнабићева је министру Момировићу дала пуну подршку да настави да се труди да се рокови не померају, да буде што више на терену и да разговара са људима, али примеренијим речником.

На питање новинара директору ЈП "Путеви Србије" Зорану Дробњаку како се осећао када га је, заједно са осталим радницима, министар прозвао због кашњења радова, Дробњак је рекао да он није сујетан и да разуме нервозу министра, а да ће се они трудити да посао заврше што пре.

Премијерка се надовезала и упитала да ли су питани студенти како су се они осећали када их је Ђилас вређао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Srbijo Zuta kuco

24.02.2021. 22:40

Kasnite jer ste brzu prugu poceli da gradite kroz Srem i Backu. Mostovi preko Dunava, tuneli... Tesko i preskupo umesto da je trasa isla banatskom stranom gde je ravno i lako za gradnju. Orijent ekspres je sredinom devetnaestog veka isao preko Segedina, Kikinde za Temisvar i dalje do Crnog Mora. Kroz Banat bi islo brze i mnogo jeftinije. Ne razumem sta radite. Samo nemojte da me ubedjujete da preti opasnost od napada Varsavskog pakta pa morate da iselite Banat. Banat izgleda kao da se na toj teritoriji vodio rat.

Bobana N

04.03.2021. 00:32

@Srbijo Zuta kuco - Jesi li inžinjer saobraćaja ili građevinarstva? Idi na svoju njivu i obrađuj je, a ove poslove prepusti stručnjacima. Ako smatraš da sve znaš i da si prepametan, onda se kandiduj za neko mesto u politici i tamo pričaj svoju priču! Hajde, dokažai se!