ЋУТАО САМ 24 САТА И ГЛЕДАО КАКО ЋЕ ДА СЕ ОДВИЈА: Вучић открио који подаци постоје о пребијању сина Ненада Рашића на Космету

Novosti online

23. 02. 2021. у 18:39

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да неће одговарати на увреде Аљбина Куртија и других албанских званичника, зато што на крају крајева мора да се разговара.

ЋУТАО САМ 24 САТА И ГЛЕДАО КАКО ЋЕ ДА СЕ ОДВИЈА: Вучић открио који подаци постоје о пребијању сина Ненада Рашића на Космету

Фото: Принтскрин

- Што се тиче Српске листе они по својим законима морају да дају њима мандате. А то да ли ће Српска листа да прихвати то је друга ствар. Ми смо заказали састанак у петак, у Куршумлији ће највероватније бити, на коме ћемо све утврдити - открио је Вучић.

Он је навео да су и због јучерашње туче у којој је повређен син Ненада Рашића на Космету покушали да оптуже њега и Српску листу.

- Ћутао сам 24 сата, само сам гледао како ће даље да се одвија. Ми имамо све податке, како је заказана туча, свађа је почела због девојке, па знамо ко је кога назвао Шиптаром. Све знамо. Подразумева се да сви који су учествовали у тучи треба да буду похапшени, само не знам како су успели од тога да направе политички линч и Србије и Српске листе - казао је он.

Што се тиче Куртијевог оптуживања Србије за геноцид 1999.Вучић је рекао да се много људи „гађа“ различитим терминима не знајући ништа.

„Он као марксиста и анархиста могао би боље да проучи то, па не би такве глупости изговарао. Ја се трудим да не одговарам на увреде које изговарају он и други албански политичари сваког дана, јер ако ширите неку врсту лоше атмосфере она може да се покаже и на терену“, упозорио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (27)