ДАНАС СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Седницу ће водити председник Вучић - главне теме Косово и Република Српска

Новости онлајн

23. 02. 2021. у 07:43

ДАНАС СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Седницу ће водити председник Вучић - главне теме Косово и Република Српска

Фото: И.Маринковић

СРПСКА напредна странка одржаће данас седницу Председништва на којој ће бити разматрана актуелна политичка ситуација у држави и региону.

Према нашим информацијама, на седници коју ће водити лидер странке Александар Вучић биће речи о стању на Косову и Метохији после одржаних парламентарних избора и у том контескту разматраће се и посета специјалног изасланика за дијалог Београда и Приштине Мирослава Лајчака који би у нашу земљу требало да допутује следеће недеље.

Такође, биће речи о приликама у Босни и Херцеговини односно Републици Српској и анализиране могуће рокаде на месту високог представника, јер се очекује да Валентина Инцка на тој позицији замени Немац Кристијан Шмит.

Очекује се да на руководство најјаче политичке опције у држави разматра и предстојеће локалне изборе у Косјерићу, Прешеву и Зајечару.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (115)

Bojan

23.02.2021. 08:23

Politika koju vodi predsednik i politika koju zastupa SNS,jasno pokazuje da nikada nece ostaviti svoj narod drzava i dace uvek tu biti da zastiti svakog coveka i svaki milimetar svoje teritorije.j Srbija nije vise slaba.

Rade

23.02.2021. 09:02

Republika Srpska je uvek imala veliku podršku naše zemlje očekujem daćemo tako i nastaviti uvek kao zemlja smo bili pre svega veliki ljudi i uvek ćemo pomoći našoj braći. Zahvaljući Vučiću postigli smo velike rezultate.

Mily

23.02.2021. 10:33

Srpske vlasti usmeravaju svoje napore ka stabilizaciji regiona, zastiti zdravlja gradjana i vakcinaciji protiv korona virusa, sto ce ojacati nasu drzavu ekonomski i dati joj vetar u ledja za nove pobede i iskusenja koja nadolaze!

Zaki

23.02.2021. 13:39

Srbija nikada nije želela da bude dežurni krivac koja bi bila etiketirana kao država koja je izazivač nereda na Kosovu i Metohiji. Mi, ali i Albanci dobro znamo da Srbija nije kriva za njihove provokacije kojima pokušavaju da destabilizuju uspeh Srbije.

Jovana2

23.02.2021. 14:32

На седници председништва биће разматрана горућа питања . Очекујемо превазилажење истих , на најбољи начин, иако знамо да Вам није нимало лако!