ОБЕЋАЊЕ БИРАЧИМА: Јачаћемо везу са Београдом

Д. З.

12. 02. 2021. у 17:47

ПРЕДСЕДНИК општине Грачаница Срђан Поповић, и кандидат Српске листе за посланика на предстојећим ванредним изборима, Љубинко Караџић, посетили су данас вишечлану породицу Александра Ћурчића у селу Добротин надомак Липљана.

ОБЕЋАЊЕ БИРАЧИМА: Јачаћемо везу са Београдом

Фото: Д. Зечевић

-Породица је основни сегмент сваког друштва и народа, а на нама је да стигнемо до сваке породице и појединца, да им испричамо наш план, да ћемо наставити са политиком која јача наше везе са званичним Београдом и да пренесемо поруку а то је да нам је сваки Србин, свака породица и сваки појединац битан. Једино тако можемо да бранимо ове просторе и да градимо будућност- истакао је Срђан Поповић наглашавајући да ће Српска листа наставити да јача везе са Београдом јер је то, како је казао,једини начин да Срби опстану и граде будућност на Космету. После овог села Поповић и Караџић су у Грачаници обишли угледно домаћинство Милана Андрејевића који је истакао да верује у Српску Листу напомињући значај помоћи државе Србије српском народу на Космету.

- Имам веру и наду у Српску листу, надам се бољој будућности за све нас- истакао је том прилико Милан Андрејевић из Грачанице док је кандидат Српске листе за посланика, Љубинко Караџић позвао је гласаче да на ванредним изборима гласају за Српску листу, јер ће то бити глас за опстанак на Косову и Метохији.

-Шаљемо поруку нашим бирачима да у недељу 14. фебруара изађу на биралишта и дају глас Српској листи, јер тиме дају глас свима нама који живимо на Косову и Метохији-подвукао је кандидат Српске листе за посланика у ксоовској Скупштини Љубинко Караџић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)