САНДРА БОЖИЋ: "Када држава крене у обрачун са мафијом, онда креће и најпрљавији обрачун са породицом и децом председника"

Новости онлајн

11. 02. 2021. у 12:24

САНДРА Божић, чланица Главног одбора Српске напредне странке, издала је саопштење поводом последњих дешавања у Србији, која се односе пре свега на хапшење организоване криминалне групе Вељка Беливука, и онога што је уследилоо након хапшења.

САНДРА БОЖИЋ: Када држава крене у обрачун са мафијом, онда креће и најпрљавији обрачун са породицом и децом председника

Фото: РТС принтскрин

Њено саопштење преносимо у целости:

- Када год се круг око тајкунске дружине сужава, по команди појачава се напад на председника Вучића!

- А када држава крене у обрачун са мафијом, и иза решетака им се нађу јатаци и први сарадници, онда креће и најпрљавији обрачун са породицом и децом председника.

- Из све снаге се различити мегафони Драгана Ђиласа, Вука Јеремића упиру да јефтиним и демагошким перформансима сакрију криминал и лоповлук у којем су огрезли.

- Најгласнији су увек они који имају највише разлога да заувек ћуте!

- Један од таквих је и Мирослав Алексић, бивши председник општине Трстеник познат по највећем броју криминалних афера док је био на челу те општине. Човек који је од буџета општине Трстеник направио породичан бизнис. Од малверзација и намештања тендера између осталог око гасификације Трстеника, асфалтирања, насипања путева, малверзација у јавним комуналним предузећима којима је руководила и плен делила Алексићева најближа породица, до афера у јавним предузећима где је увезано са својим тастом, таштом и женом преко невладине организације извлачио новац из буџета Републике Србије.

- Тако су Кнежевићи и Алексићи стекли срамно богатство, велики број некретнина који су им, како кажу упућени, били монета за исплату свих малверзација у којима су учествовали.

- Не чуди што се Алексић нашао у друштву тајкуна Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, први је успео да постане друштво међународних криминалаца и лопова, тргује чак и својом државом, док је овај други најпознатији по секундарном бављењу политиком и пљачкању државе у никада виђеним размерама, али и повезаношћу са српским подземљем, мафијашким и криминалним круговима, у чијем друштву се, судећи по фото албумима и Ђилас и Мариника Тепић често налазе и сарађују свакодневно.

- А жетон политичари попут Мирослава Алексића, у маниру харачлија којима је понестало плена, задужени су да бесумучно бране криминалне активности својих налогодаваца како би оправдали своје постојање и дневницу а и кратак је ланац на којима их газде држе - написано је у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)