СРПСКО ЈЕДИНСТВО ПРЕДУСЛОВ ОПСТАНКА: Представници Српске листе посетили Осојане и Велику Хочу

Д. З.

08. 02. 2021. у 19:54

СРПСКО јединство је потребно и предуслов је останка и опстанка српског народа на овим просторима.

СРПСКО ЈЕДИНСТВО ПРЕДУСЛОВ ОПСТАНКА: Представници Српске листе посетили Осојане и Велику Хочу

Фото: Српска листа

Сви покушаји разбијања српског јединства су узалудни и поручујемо да ће и 14. фебруара победити српско јединство и још једном показати и послати јасну поруку да нико ко покушава да разбије српско јединство и да на тај начин утиче на даље расељавање српског народа са ових простора -у томе неће успети.

Ово је између осталог поручио Далибор Јевтић, потпредседник Српске листе и министар за повратак у косовској Влади који је са Славком Симићем кандидатом за посланика на предстојећим косовским параментарним изборима обишао Осојане и Велику Хочу.

Јевтић је том приликом поручио да Српска листа стоји заједно са својим народом на бранику одбране, и останка и опстанка али и повратка Срба на ове просторе.

Кандидат за посланика испред Српске листе Славко Симић говорећи о престојећим изборима истакао је да “наш народ који живи у веома сложеним временима и околностима у Метохији најбоље разуме политику председника Александра Вучића и Српске листе”.

- Они најбоље знају да сваки глас за Српску листу значи изградњу нових кућа, амбуланти, школа, очување српских институција и виталних интереса Србије на Косову и Метохији од којих Српска листа никада и ни по коју цену неће одустати - поручио је Симић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)