РАДИЛИ ЗА СВОЈ ЋАР И ВАЈДУ: ГО СНС у Шапцу о бившој локалној власти у граду на Сави

В. МИТРИЋ

03. 02. 2021. у 15:16

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке у Шапцу сматра да је самопрокламована елита нашег града у свом уличном перформансу још једном потврдила да су 20 година радили само у интересу личног богаћења, а не за добробит својих суграђана.

РАДИЛИ ЗА СВОЈ ЋАР И ВАЈДУ: ГО СНС у Шапцу о бившој локалној власти у граду на Сави

Фото: А. Д.

За 20 година нису били у стању да изграде један метар водоводне и канализационе мреже у 42 шабачка села -кажу из ГО СНС.- Дизали су вишемилионске кредите за уређење ужег центра града, а у приградским насељима и даље постоје септичке јаме. Док су се градови мањи од Шапца развијали, наш град је таворио. Онемогућили су слободу другачијег мишљења, а свако ко би им се супротставио био је изложен најбруталнијим нападима и дискредитовању. Став ове квазиелите, да су само они подобни за високе положаје у граду, Шапчане је скупо коштао.

У својој похлепи, како се даље наводи, „ ишли су толико далеко да је њихов предводник постао једини градоначелник у историји Србије који је осуђен за ненаменско трошење пет милиона евра из градске касе“.

- Нажалост, тај случај је застарео, те тако није вратио дуг друштву. Ова лажна елита која се заклиње у демократију, злоупотребила је чак и могућност референдумског изјашњавања. Само је код њих било могуће да једва десет одсто одлучи у име свих. А да им је искључиво лично богаћење било приоритет говори и садашње непоштовање према институцијама града. Пошто им је каса пресушила, институције града називају погрдним именима - саопштавају.

Одговорни су, наводи се у саопштењу шабачких напредњака, „ и за то што су у једном тренутку град, приградска насеља и село били претворени у депонију“.

Радници ангажовани на одношењу смећа у очима ових модерних робовласника починили су највећи грех: тражили су плату. И нису је добили! Зато су штрајковали, а многи су и променили радно место како би прехранили своје породице. Српска напредна странка згрожена је што се бивша шабачка власт наслађује бројем преминулих од короне у нашем граду. Од последица ове болести преминули су милиони људи у свету. То је пошаст која је у борби ујединила човечанство. Морамо да приметимо да је крајње злобно и надасве љигаво приписивање заслуга за успешну борбу против овог вируса током првог таласа бившем градоначелнику Шапца – поручују шабачки напредњаци.

-Само захваљујући одлуци председника Србије Александра Вучића да уведе ванредно стање, избегнута је катастрофа -истичу у ГО СНС у Шапцу. - За то време, лидер шабачке квазиелите, а сада човек који се прешалтао на решавање климатских промена, искористио је Ковид кризу бестидно се рекламирајући. Сви се сећамо како је уз флашицу алкохола, сапуна и две табле витамина делио и своју слику. За првих стотину дана власти, Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима, учинила је много. Нисмо дозволили да нас успори епидемиолошка ситуација. Увек може и више и боље и то наши суграђани знају. Зато су нам дали поверење. Разумљива је, стога, љубомора оних који за две деценије нису учинили ништа, осим да у кругу своје групе уживају у трошењу новца суграђана – сапштавају из ГО СНС.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)