ОРЛИЋ: Ђилас и његова странка, од мржње према Вучићу више ни сами не знају - куда и на кога ударају

Novosti online

03. 02. 2021. у 12:09

ЖУТИ тајкун Драган Ђилас и његова приватна фирма, која се представља као политичка странка, од мржње према Александру Вучићу су толико обневидели да више ни сами не знају - куда и на кога ударају - изјавио је данас члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић. Његову изјаву преносимо у целости:

ОРЛИЋ: Ђилас и његова странка, од мржње према Вучићу више ни сами не знају - куда и на кога ударају

Новости

- Како су недавно, из чисте пакости и зависти према председнику Србије, клеветали Кину, jуче већ САД и западну Европу, данас исто раде и директно са Француском. Биће да је тајкунима и лоповима из бившег режима проблем постала комплетна планета на којој се налазе.

А шта је разлог најновије нервозе до сржи покварених и доказано неспособних, а на власт и туђе паре вечито алавих остатака тајкунског картела? То што Александар Вучић има очигледан углед у свету, захваљујући ком и метро у српској престоници доводи у реалност после више од 50 година чекања, баш као што је захваљујући личном угледу од Србије направио шампиона Европе у вакцинацији? Јер је свака победа Србије данас по један лични пораз снага прошлости, јер показује сву њихову неспособност?

Је ли разлог за нове лажи и небулозе о ценама и задуживању, то што Србија очигледно са великим успехом контролише свој јавни дуг, а истовремено успева да реализује све оне пројекте за које су Ђилас и екипа само лагали да ће их реализовати, а нису прстом мрднули да то заиста ураде? Или је највећи проблем што ту – за њих нема ни динара за уградњу, а толико су јој се надали? Јер су тако једино и умели да „раде“, лопови по сопственом признању, који су се док су били на власти уграђивали у тендере, намештали конкурсе и узимали проценат од сваког посла.

Ако им још додатно со на рану ставља и очигледна јаловост њихових бизарних писама, које шаљу по белом свету са циљем да своју државу испљују и исклевећу, то је само њихов проблем. Нико их не узима за озбиљно. Могу због тога да бесне и хистеришу на цео свет слободно, али Александра Вучића и Србију коју он данас води немају право да узимају у уста. Превише су зла тој земљи и њеном народу нанели. А бесрамне кампање које данас воде против кинеских вакцина, француског метроа и спалионице у Винчи, против свакога у свету ко са Србијом добро сарађује, али и против поштеног народа који се бори за будућност своје деце – не чине то зло тајкунског картела ништа мањим. Напротив, народу су сваким својим потезом само одвратнији. Вероватно и остатку планете - навео је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)