ДОГОВОРЕНА ДАЉА САРАДЊА СРБИЈЕ И СРПСКЕ: Вучић се састао са Додиком

Novosti online

28. 01. 2021. у 10:33

ДОГОВОРЕНА ДАЉА САРАДЊА СРБИЈЕ И СРПСКЕ: Вучић се састао са Додиком

Фото: Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић разговарао је у Београду са председавајућим председништва БиХ Милорадом Додиком.

-Са Милорадом Додиком анализирао све заједничке пројекте и договорили даљу сарадњу Србије и Српске. Посебну пажњу посветили смо проналажењу начина за пружање подршке у вакцинисању становништва Републике Српске и БиХ, као и пружању најбоље медицинске заштите свим грађанима – написао је Вучић на Инстаграму, уз фотографије сусрета.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (61)

Ivana

28.01.2021. 11:39

Srbija i Republika Srpska ,kako i dolikuje, sarađuju na najvišem nivou. Moramo brinuti jedni o drugima. Srbija će uvek pomagati, ne samo svom narodu, već svima ukoliko je u mogućnosti. Ne sumnjam da ćemo pružiti podršku i RS i BiH kada je reč o vakcinaciji.

Marko

28.01.2021. 11:42

Sa Republikom Srpskom ćemo uvek sarađivati i Srbija će uvek brinuti o svom narodu gde god on bio. Takođe, u ovakvim vremenima treba pokazati ljudskost i pomoći i podržati vakcinaciju u BiH, kako zbog napeg naroda, tako i zbog naših komšija, kako bismo se zajedno lakše iz ovog zla .

Nataša

28.01.2021. 11:44

Naravno da je saradnja između Srbije i Republike Srpske prirodna, nužna i logična. Zajednički se moramo boriti za blje sutra našeg naroda. Hvala Bogu što smo i u mogućnosti da pružimo podršku u vakcinaciji, a što nismo ti kojima je pomoć neophodna. Na vreme se mislilo i odgovorno se pristupilo ovom problemu.