ПАЛМА УРУЧИО МАРТИНОВИЋУ КАПУ ЗА ВУЧИЋА: Маркирани поклон за председника Србије (ФОТО)

Novosti online

19. 01. 2021. у 11:40

ПАЛМА УРУЧИО МАРТИНОВИЋУ КАПУ ЗА ВУЧИЋА: Маркирани поклон за председника Србије (ФОТО)

Фото: Новости

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије и шеф посланичке групе Јединствене Србије у Скупштини Србије Драган Марковић Палма уручио је данас шефу посланичке групе „Александар Вучић – за нашу децу“, Александру Мартиновић капу за председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића.

- Ова капа је симбол да су опозиционари у Србији од свих напада на председника Вучића, једино у праву да није имао капу на Златибору приликом пуштања у рад гондоле. А све остало што су критиковали, од онога да је издао Косово, до борбе државе са пандемијом, спашавања привреде када је цела светска привреда у колапсу, да нема демократије у Србији, па све до уређења града Београда, посебно када је реч о Београду на води и београдске променаде, ништа од тих њихових критика није тачно, само је тачно да није имао капу на Златибору.

Тако су критиковали Вучића због столице на којој је седео на пријему код председника Сједињених Америчких Држава. А на којој столици су седели ови из дела садашње опозиције у Србији ? Они су седели на клупи у парку испред Беле куће. Капа је показатељ да део опозиције у Србији не занима ни Косово и Метохија, ни епидемија, ни економија, ни локалне самоуправе, па чак их не занима ни међустраначки дијалог.

Њих само занима како доћи на власт без избора, а то се десити неће. А капу поклањам да избијем из руку опозиције једини и последњи аргумент, да више не могу ништа да кажу.

Сада ће имати председник Србије капу, па га молим да стави капу на главу када пада снег. Одлазак председника Србије на Златибор је показатељ да је он увек за све што се добро ради за Србију, па нека се тај зове и најокорелији опозиционар. Вучић  је тиме показао да је председник свих грађана Србије без обзира на политичко, верско и национално опредељење.

- Капа коју сам поклонио за Вучића је иначе марке Ла коста. А зашто маркиран качкет? Зато што то носе само најбољи на свету као што је Новак Ђоковић, а Вучић је марка за оне што га нападају - изјавио је Маковић данас на колегијуму у Скупштини Србије, приликом уручивања капе Мартиновићу за председника Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)