ТОМУ МОМИРОВИЋА ЗАУСТАВИЛА ПОЛИЦИЈА: Министар јавно признао грешку - написана му је и казна! (ФОТО)

Новости онлајн

16. 01. 2021. у 17:50

ТОМУ МОМИРОВИЋА ЗАУСТАВИЛА ПОЛИЦИЈА: Министар јавно признао грешку - написана му је и казна! (ФОТО)

Фото: Принсцреен/Пинк

МИНИСТАР грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у Влади Републике Србије, Томислав Момировић, на свом Твитер профилу поделио је недавни догађај из свог живота, када га је зауставила саобраћајна полиција.

Наиме, министар Момировић је заборавио да укључи светло на аутомобилу, због чега га је саобраћајна полиција и зауставила. Момировић је описао како је то изгледало:

- Припадници саобраћајне полиције #МУП #Србија раде важан посао за нашу безбедност! Приватним колима кренуо сам на рођендан сину, а како ауто нема аутоматско паљење светла заборавио сам сам то да урадим. Написана ми је казна. Поштујте правила! - поручио је министар на свом Твитер профилу, а уз ову објаву приложио је и фотографију поменуте казне.


 

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Nase malo misto

16.01.2021. 21:39

Ljudski je priznati gresku i ne pozivati se na imunitet,ali policajac koji je napisao kaznu pod hitno u osnovnu skolu da se vrati ( nikako on line nastava zbog korone) i vezba rukopis prepisujuci sabrana dela svih pisaca sa prostora Balkana a po potrebi i sire.I on je predstavnik zakona.......