ВУЧИЋ О УБИСТВУ АЛБАНСКОГ СВЕДОКА: Многи ће још да изгубе животе, то је питање за Америку и ЕУ

Новости онлине

16. 01. 2021. у 11:17

ВУЧИЋ О УБИСТВУ АЛБАНСКОГ СВЕДОКА: Многи ће још да изгубе животе, то је питање за Америку и ЕУ

Фото: Д. Миловановић

ПИТАЊЕ убиства сведока албанских злочина пред Специјалним тужилаштвом у Хагу није питање за Србију, већ за Европљане и Американце, творце тзв. независности, констатовао је данас председник Србије Александар Вучић.

Јуче је бивши косовски полицајац Фадиљ Сиљевићи пронађен мртав у брдима изнад језера Бадовац, а према наводима приштинских медија он се налази на списку сведока Специјалног тужилаштва у Хагу.

Одговарајући на питање у вези са тим, Вучић је рекао да то није први такав случај, подсетивши да је најчуднија била смрт сведока у процесу против Рамуша Харадинаја, у саобраћајној несрећи у Подгорици пре неколико година.

- Али, мислим да је то питање за Европљане и Американце, који су творци тзв. државе и нека они себи одговоре на та питања. Нажалост, многи ће због тога да изгубе животе, али ми ту не можемо ништа да променимо - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (40)

Ivana

16.01.2021. 16:18

Juče je bivši kosovski policajac Fadilj Siljevići pronađen mrtav. u brdima iznad jezera Badovac. Mislim da je ovo još jedno ubistvo da stave do znanja svim svedocima koji se nalaze, na spisku svedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu šta će ih čekatri ukoliko se odazovu pozivu tužilaštva u Hagu .