СНЕГ ИЗАЗВАО ХАОС У ЦРНОЈ ГОРИ: У прекиду саобраћај на путу Шавник-Жабљак

М.Д.

06. 01. 2021. у 15:07

СНЕГ ИЗАЗВАО ХАОС У ЦРНОЈ ГОРИ: У прекиду саобраћај на путу Шавник-Жабљак

Фото: М.Д./Фејсбук

ЗБОГ снега и мећаве обустављен саобраћај за све категорије возила на путу Шавник-Жабљак, саопштено је из Ауто мото савеза.

Због одрона дошло је до прекида саобраћаја и на путу Плужине-Шћепан Поље.

За време снежних падавина забрањен саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

Улазак и излазак путника из Црне Горе обавља се преко граничних прелаза непрекидно током 24 сата свакодневно, осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје-Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља-Чајниче који се обавља у периоду од 7 до 19 сати.

У циљу заштите становништва од новог коронавируса забрањује се путнички медјуградски саобраћај у времену од петка од 22.00 сата до понедјељка у 05.00 сати.

-Учеснике у саобраћају очекују нестабилне временске прилике са местимично и обилним падавинама.У нижим забиљежена киша а у вишим планинским пределима местимично снежне падавине.Упозоравамо на повремене ударе ветра као и повећану опасност од одрона-упозоравају из Ауто мото савеза ЦГ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)