ПОЛИТИЧАР ИЗ ПРИШТИНЕ ПРИЗНАО: Док Вучић води Србију - ништа од признања независности Косова

Novosti online

21. 12. 2020. у 18:51

ПОЛИТИЧАР ИЗ ПРИШТИНЕ ПРИЗНАО: Док Вучић води Србију - ништа од признања независности Косова

Фото: Принтсцреен

ЗАМЕНИК премијера привремених институција у Приштини Бесник Тахири изјавио је јуче да, све док је председник Србије Александар Вучић, Србија неће признати тзв. Косово, а да је за "(тзв.) Косово једино прихватљиво решење коначни споразум искључиво са међусобним признавањем".

Он је на конференцији за новинаре рекао да је наиван онај ко мисли да ће Вучић признати тзв. Косово, преноси портал "Економија онлајн".

- Не бавимо се изјавама председника Србије, већ политичким положајем (тзв.) Косова. Имамо своје принципе у односу на Србију у вези са дијалогом и одржавањем односа са свим земљама, посебно са Америком - рекао је Тахири и додао да приштинска страна тежи дијалогу чији је циљ обострано признавање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (108)

Dragica

22.12.2020. 07:58

Toliko generacija je propatilo zbog KIMa toliko je života dato za tu zemlju, toliko krvi i znoja je proliveno zbog te zemlje. Bilo bi sramota da sad neko potpiše tako olako i da sve do sada učinjeno padne u vodu.

Goran

22.12.2020. 09:01

Можете како хоћете,али и не докле хоћете.Док траје окупација од стране Енглеске и Америке,можете да се шепурите,а кад вас "пусте низ воду"знате ли докле ће те стићи?