„СРБИЈА НЕЋЕ ПУЗАТИ, НИСМО ЏАК ЗА УДАРАЊЕ”: Вучић одбрусио хрватским медијима

Novosti online

20. 12. 2020. у 12:25

„СРБИЈА НЕЋЕ ПУЗАТИ, НИСМО ЏАК ЗА УДАРАЊЕ”: Вучић одбрусио хрватским медијима

Фото: Принтсцреен

ПРЕДСЕДНИК Србије рекао је данас на отварању крушевачке ковид-болнице да су хрватски медији почели да штанцују текстове против њега и да Србија никада никоме неће бити "џак за ударање"

- Почели су да штанцују текстове против, углавном мене лично, а понекад и против Србије. Мени накнадна тумачења нису потребна, мислим да све рекли и видели. Мени није потребно да говорим лоше о мојим саговорницима после емисије, све што сам имао сам им рекао у току емисије, борио се за истину и за мене је било важно да се види да сам у праву када многи у региону говоре о функционалној БиХ. Што се Хрвата тиче ја немам ништа против њих, желимо најбоље могуће односе са Хрватском. Ниједну лошу реч нисам рекао ни о једном од њихових челника, нити ћу. Мислим да наши народи морају да буду ближи у будућности, али Србија због тога неће бити никоме, ни суштински ни метафорички, џак за ударање, неће Србија бити неко ко ће да пузи док неки други иду напред много брже, него ћемо да се трудимо да у једној коректној економској утакмици трчимо мало брже неко они - изјавио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (29)

Obren

20.12.2020. 13:46

Ubiše se hrvati od ljubmore ja sam ponosan što smo uvek postizali dobre rezultate kako ekonomske tako i diplomatske uspešni smo na svakom polju i mnogo dugujemo našem predsedniku i našoj državi jer odgovornim radom i trudom postigli smo velike rezultate.

Bogdan

20.12.2020. 13:49

Ja kao građanin sam ponosan na sve ovo što je urađeno i podržavam predsednika Vučića smatram da je uradio pravu stvar za našu zemlju i da boljeg predsednka i državnika od njega nema. Ima moju punu građansku podršku i samo neka tako nastavi da radi.

Mily

21.12.2020. 08:28

Srbija nikada prva nikoga nije napadala, ali je uvek znala da se odbrani i svojski se zalozi za svoje gradjane! Tako ce biti i sada, kada napredujemo ekonomski i privredno, sto je ocigledno mnogima trn u oku!