ОНИ НЕЋЕ СА МНОМ ДА РАЗГОВАРАЈУ: Вучић одговорио опозицији, а онда се осврнуо на изјаве о Секи Саблић

Novosti online

03. 12. 2020. у 22:42

ОНИ НЕЋЕ СА МНОМ ДА РАЗГОВАРАЈУ: Вучић одговорио опозицији, а онда се осврнуо на изјаве о Секи Саблић

Фото: Принтсцреен

АЛЕКСАНДАР Вучић се у вечерашњој емисији на РТС-у осврнуо на опозицију и опозиционе медије

- Они не неће са мном да разговарају. Па вечерас су ме назвали велеиздајником, а њихови медији ћуте на то. Што би они причали са неким као што сам ја, ко има само 1 стан а не 35. Што би причали са таквим сиротаном од председника. Погледајте ви то лицемерје, већ 24 сата причају о томе како је једна наша посланица говорила о њиховим медијима. Погрешила је, није требала то да каже. Само је требала да покаже грађанима са ким говори и какви су они. Али ја верујем да ће она постати искуснија у политици - рекао је председники.

Он је упитао да ли је у његово време Косово постало независно и да ли су у његово време успостављене границе на Брњаку и Јарињу.

- Ту реторику о домаћим издајницима имате у њиховим медијима, и то против мене. А шта сам ја то издао, јел у моје време Косово постало независно. Јел у моје време донета одлука Међународног суда правде, на које се Приштина и данас позива. Јел су у моје време успостављене границе на Брњаку и Јарињу. Али ја сваки дан слушам како сам ја издајник, и како предводим хомосексуалне гологузане.

Председник се осврнуо и на медијски сукоб изазван изјавом народног посланика о Секи Саблић.

- Ја такође нисам сагласан са тиме што је Атлагић рекао Секи Саблић. Изашао је један њен политички интервју, и ни са једном њеном реченицом се не слажем. Али Марку је било непотребно да он карактерише и даје своју оцену каква је Сека Саблић. Он је добар човек, професор из Крајине, радио је и у Косовској Митровици - рекао је Вучић.

- Ти исти људи су ћутали више пута, када су мог сина Данила стављали на насловне стране због људи са којима је седео. Не морам да причам колико волим свога сина. А шта су говорили о мом млађем сину, који има три године, и за ког су рекли да мора да плати за то што ја радим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)