ДАЧИЋ: Пореклом имовине да се баве надлежне институције

Танјуг

29. 11. 2020. у 23:06

ДАЧИЋ: Пореклом имовине да се баве надлежне институције

Фото: Н.Скендерија

ПРЕДСЕДНИК Народне скупштине Ивица Дачић изјавио је вечерас да не зна како се питање имовине брата Драгана Ђиласа није поставило до сада и истакао да пореклом имовине треба да се баве надлежне институције.

-Вучић и Николилћ док су били у опозицији нису помињали породице Тадића и других, а данас је то постала мантра. Ја се политиком бавим 30 година и имам један стан. Замислите када бих имао два или три. Овде постоје неки аријевци, виша класа, који сматрају да им нико ништа не сме. Исти аршини треба да постоје према свима- рекао је Дачић гостујући на телевизији Пинк.

Он је истакао да ни за кога не каже да је лопов док другачије не докажу надлежни органи и додао да они који нападају друге, не би требало да се буне ако неко учини исто то њима.

-Ако имате ситуацију да неко помене вашу породицу, правите се да сте жртва и да је то непринципијелни начин. Ја знам како од политике можете да живите. Ако живите другачије, значи нисте живели од политике већ од неког бизниса који је легалан или нелегалан, односно злоупотреба политичке функције-, рекао је Дачић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)