ЗА ОПСТАНАК И ЖИВОТ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА: Кандидат за градоначелника Северне Митровице обишао више десетина домаћинстава

Д.Зечевић

27. 11. 2020. у 21:04

ЗА ОПСТАНАК И ЖИВОТ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА: Кандидат за градоначелника Северне Митровице обишао више десетина домаћинстава

Фото: Д. Зечевић

МИЛАН Радојевић, кандидат Српске листе за градоначелника Северне Митровице данас је, последњег дана изборне кампање уочи избора заказаних за недељу, 29. новембар, обишао више десетина домаћинстава у овом граду указујући при том на значај предстојећих избора.

- Наша слога и јединство су свакога дана на искушењу. Ми смо свој избор направили оног тренутка када смо одлучили да останемо и опстанемо на бранику отаџбине, али и да наш град вратимо на ниво какав заслужују сви његови грађани. Зато у недељу још једном, сви заједно правимо избор дајући подршку Српској листи која је политички штит нашег народа - истакао је приликом сусрета са грађанима Радојевић наглашавајући да од гласа сваког Митровчанина зависи да ли ће житељи Северне Митровице опстати на својим огњиштима, да ли ће сачувати здравство, школство, посебност овог града.

- Од сваког гласа зависи да ли ћемо још једном показати јединство које нас чини несаломивима, да ли желимо да храбро искорачимо у будућност у чему имамо неизмерну подршку председника Александра Вучића, директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића и целе Владе Србије - истакао је Радојевић у разговору са грађанима.

Кандидат Српске листе за градоначелника Северне Митровице претходно је у пратњи потпредседника Српске листе Игора Симића и председника Привременог органа Александра Спирића обишао новосаграђене зграде у насељу Бошњачка махала поручивши да је решавање стамбеног питања грађана најбољи пример и доказ одговорне политике Српске листе и локалне самоуправе.

Изграђено 600 станова

- Осим до сада изграђених око 600 станова до краја године у плану је расподела још 90 станова , што показује нашу намеру да учинимо све у циљу опстанка наших људи пре свега младих у општини северна Митровица - рекао је данас за Новости Милан Радојевић кандидат за градоначелника северне Митровице наглашавајући да ће уколико постане градоначелник настојати да створи амбијент како би млади који су обезбедили стамбено питање створили услове за рад и живот својих породица.

Радојевић је данас током разговора са грађанима нагласио да ће се уколико победи на изборима борити са обезбеди стабилне услове за живот грађана развијањем адекватних услова за развој привреде али пре свега стварањем безбедносних услова живота на овом подручју.

Избори за градоначелника Северне Митровице одржавају се у недељу 29. новембра, а изборна тишина почиње вечерас у поноћ.

Грађани ће моћи да гласају на 27 бирачких места а бираће између четири кандидата: Милана Радојевића из Српске листе, Душана Милуновића независног кандидата, Ердена Антића из Покрета Самоопредељења и Фљорента Аземија из Демократске партије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)