АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Нећу да се плашим да ће детету у школи неко скинути патике, нећу да видим дилера у близини школског дворишта

Novosti online

27. 11. 2020. у 10:20

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин поручио је данас да је борба против уличног криминала кључна за обичног човека и позвао грађане да пријављују такве случајеве.

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Нећу да се плашим да ће детету у школи неко скинути патике, нећу да видим дилера у близини школског дворишта

Фото З. Јовановић

Вулин је рекао да постоји организовани криминал са којим борба никад неће престати, али да улични криминал вређа сваког грађанина и квари живот.

- Нећу да се плашим да ће детету у школи неко скинути патике, нећу да га неко пресреће на улици, нећу да видим дилера у близини школског дворишта, нећу да чујем за крађе кола, нећу да неко обија куће. То све делује мало, али то чини наш живот - рекао је Вулин.

Каже да је зато борба против уличног криминала изузетно важна и да је њему приоритет.

Он је позвао грађане да пријављују случајеве уличног криминала.

- Пријавите сваки рекет, то се најлакше доказује. Само је потребно да оштећени дође у полицију и да каже ко га рекетира, а ми ћемо организовати све што је потребно да се то докаже. Само дођите у своју полицију, верујте нам. Борба против уличног криминала је кључна - поручио је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)