ВУЛИНУ ПРЕТИО ВЕШАЊЕМ: Са профила ухапшеног због језивих претњи Вучићу, упућена и озбиљна претња мининистру полиције

Novosti online

18. 11. 2020. у 20:35

ВУЛИНУ ПРЕТИО ВЕШАЊЕМ: Са профила ухапшеног због језивих претњи Вучићу, упућена и озбиљна претња мининистру полиције

Фото З. Јовановић

СА истог профила са ког је прећено смрћу председнику Србије Александру Вучићу, упућене су и претње вешањем министру унутрашњих послова Александру Вулину.

На Фејсбук групи "Стоп насељавању миграната", пре четири дана, са профила "Милорад Никезић" подељен је чланак са под насловом "Вучић преломио: вакцинација ће бити обавезна, ко одбије биће кажњен".

Сутрадан је, испод наведеног чланка, са профила "Милош Бпм Петровић", упућен коментар:

- Смрт Вучићу, слобода народу! Убиј диктатора, закољи му породицу, затри семе, баци са балкона и запали бензином...Мртав Вучић ХАИЛ!!!

Фото: Фејсбук

На истом профилу могу се наћи и други коментари претеће садржине:

- И онако се само чека довољно чист хитац и мало гужве, Вучићу твоје убијање је спремно, и твоје и ових твојих малоумника, људи којима је посао чишћење су нам се добротворно јавили да те склонимо, ми смо их платили ако те ко пита или ако било кога занима. "Чистачи" су плаћени, бићеш мртав Вучићууу лалалала.

Фото: Фејсбук

Објављена је и фотографија Министра унутрашњих послова Р. Србије Александра Вулина, обрађена у неком од програма за обраду фотографије, где је дана 27. 10. 2020 постављена уз коментар:

- Ахахаха лику на челу пише "Еррор 404 брајн нот фаунд". Болесници српског поглаварства, сви сте лагано спремни за вешалицу, а и вешалице цекају.

Фото: Фејсбук


Могући власник овог профила наводно је Милош Петровић од оца Јовице, рођен 27.05.1990 године у Параћину, са пребивалиштем у Пироту, ул Данила Киша бр.22.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (93)

Ivanbp

19.11.2020. 07:04

Imao je šansu da glasa protiv njega to je demokratski i ljudski, sve ovo drugo što radi je bolesno i nije svojstveno ljudskoj vrsti. Strašno! SRBIJA može naprijed samo sa medjusobnom toleranciom i poštovanjem i da usmerimo sve sposobnosti zbog naše budućnosti i u tom pokretu ima mjesta za svakoga. ŽIVJELA SRBIJA!

Radojičić

19.11.2020. 07:41

Ovaj uhapšeni veselnik je sigurno u krugu kriminala.Zasmetala mu je odluka predsednika da se kriminal skloni sa ulica a Vulin krenuo u hapšenje.I ovom mladom čoveku staje biznis.Nije mu kasno da završi neku školu dok bude sedeo u zatvoru i da živi od svog poštenog rada.

goran

19.11.2020. 08:44

Dobro je da ste sklonili sa "ulice" ovakvog bolesnika ali i ozbiljno shvatiti njegove pretnje da postoje ONI koji prate i prete predsedniku drzave, clanovima njegove porodice, ministru unutrasnjih poslova, ko su to ONI i sa kime su povezani?!

Milica

19.11.2020. 11:22

Сигурност грађана и вера у заштиту полиције од свих ризика безбедност је приоритет. Недопустиво је да било ко угрожава безбедност грађана Србије на овакав начин! Браво за правовременост реакције полиције!

Lepotica

19.11.2020. 12:15

Izgleda da nema kraja pretnjama, neki se ne smiruju. Mislim da je vreme za preduzimanje drasticnih mera policije, ne dozvoliti sirenje mrznje medju narodom i sve ucesnike ovakvih i slicnih kriminalnih radnji smestiti tamo gde im je i mesto!

Petar

20.11.2020. 17:46

Slazem se da svaka pretnja treba biti sankocionisana , ali zasto kada dodje do nekog ubistva , da li je to neko iz kriminala , ubistvo deteta ili visestruko ubistvo , vi postavljate samo inicijale . Kada uhapse nekog kriminalca za nesto , samo inicijali . Zasto ?