ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ СМРЋУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: На Фејсбуку тврди да ће снајпером убити Вучића (ФОТО)

Novosti online

18. 11. 2020. у 19:45

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ СМРЋУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: На Фејсбуку тврди да ће снајпером убити Вучића (ФОТО)

Фото: Н. Скендерија

ОЗБИЉНЕ претње председнику Србије Александру Вучићу упутио је корисник друштвене мреже Фејсбук који се потписује као Милош Бпм Петровић.

На овој друштвеној мрежи корисник Милош Бпм Петровић огласио се са језивим претњама снајпером и "скидањем главе".

- Ову двојицу склонише, а тебе ће Александре Вучићу снајпер да реши знаш и сам, она црвена тачка што те прати у спаваћој соби кад угасиш светло. Вучићу, само те посматрам, а не знаш где сам. Ти мене не видиш, али ја тебе видим кроз оптички нишан стално - написао је овај корисник изнад фотографије на којој су председник Србије Александар Вучић, председник Црне Горе Мило Ђукановић и члан Председништва БиХ Милорад Додик.

Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Након овог статуса, надовезао се новим у коме прети да ће председнику Србије "отићи глава".

- Овог нашег прати екипа "Чистача" 24/7. Екипа из народа, наши људи, само се чека адекватан тренутак да се скине глава... Људи су професионалци, а нас 1000 смо сакупили новац да платимо "Чистаче" јер доста нам је Вучка - гласио је нови статус.

Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (126)

raca

19.11.2020. 06:59

Svi mi nekog volimo nekog nevolimo,ali ubiti zbog toga što nam se neko ne svidja zbog nečega aonda iz toga proizilazi pola sela,pola grada ,zgrade je mrtvo.i to za to.Ovoga treba u rudnik trepča sledećih 100 godina da vadi olovo i ugalj a da nevidi belog dana.

Vlado

19.11.2020. 08:09

Tužilaštvo i institucije ove zemlje moraju da rade svoj posao. Nije normalno da se u jednoj civilizovanoj zemlji svaki čas preti smrću predsedniku države. Ali to oslikava nemoć i očaj njegovih političkih protivnika. Mnogima smeta jaka Srbija koju Vučić pravi!

Gordana

19.11.2020. 10:12

Pretnje smrcu su zastrasujuce, ma kome one bile upucene. Za njih propisati najstrozije kazne. Oni koji te pretnje plasiraju stvaraju strah i nemir kod gradjana. Bezbednost predsednika Srbije ne sme biti ugrozena, kao ni bezbednost nikoga od nas.