ГОВОР КОЈИ ЈЕ ОДЈЕКНУО МОСКВОМ: Лазански испричао сурову истину о хрватским злочинима над Србима (ВИДЕО)

В. Н.

13. 11. 2020. у 22:31

АМБАСАДОР Србије у Руској федерацији, Мирослав Лазански говорио је на мултимедијалној изложби Јасеновац - највећи усташки логор смрти Миленка Ђорђевића, у оквиру Међународног пројекта Трагедија. Превазилажење. Подвиг. 1418 корака до Победе у Измајловском Кремљу у Москви.

Коментари (7)

ByK

13.11.2020. 22:51

Алал вера, амбасадоре! Нека знају свуда по свету, макар у деловима који се још боре против лажи, ко су заправо Хрвати и шта им је циљ, од постанка до данас и у будућности.

Zoran

13.11.2020. 23:02

Lazanskom svaka cast, ali ako Rusi za to do sada nisu znali znaci da nisu zeleli znati. Lazanski nesto pokusava tamo ali Rusija nije vise Rusija, to je komunisticko- Islamska zemlja, koja nema argumenata za pravoslavlje. Treba se okaniti od njih i okrenuti se Americi vise.

vladimir

13.11.2020. 23:50

Da, to su nezamislivo surove činjenice, nad kojima su i "nacisti" zanemeli, ušavši u logor Jasenovac, gde su u par sanduka videli iskopane DEČIJE oči, što i njihovom monstruoznom umu nije bilo shvatljivo, pa su čak i "zamerili" - da niste "malo" preterali!? A Hitlera je pobedila SAMA Rusija i to u najvećim bitkama u istoriji - Staljingrad i Kursk! Sve ostalo je LAŽ! Bravo Lazanski!

Jugoslava Pravdic

15.12.2020. 00:12

Ovo je tužno i tragično svedočanstvo o strašnom ratu. Zverska strana čovjeka je neobjašnjiva normalnom umu. Iz poštovnja prema žrtvama spomenik se mora oprati. Dajte da se organizuje fond. Ne znam koliko bi to koštalo, ali katastrofalno je da je ovako crn. Bio je svetlo siv, kako i treba sve do pakla ovoga prokletog rata 90-tih. Dajte ljudi srbi da se ovaj spomenik održava kako dolikuje.