ПОДРШКА ИЗ НЕМАЧКЕ ЗА СРБИЈУ: Спречите да терористи убијају сведоке злочина ОВК

Novosti online

08. 11. 2020. у 20:03

НАРОДНИ посланик у немачком Бундестагу, турског порекла, Севим Дагделен изнела је оптужбе на рачун бивше ОВК и њених лидера, али и на рачун НАТО пакта, наводећи "да је прекршио међународно право подржавајући ОВК криминалце".

ПОДРШКА ИЗ НЕМАЧКЕ ЗА СРБИЈУ: Спречите да терористи убијају сведоке злочина ОВК

Фото: Принтскрин

Она је на Фејсбуку написала да је посао Хашког трибунала да сада "обезбеди безбедност потенцијалних сведока, како их не би застрашивали или чак убијали, као што је био случај са бившим косовским премијером и командантом ОВК Рамушем Харадинајем".

- Потврда оптужби против Тачија такође је ударац за савезну владу која је свих ових година бранила злочинца, с обзиром на то да је знала да је немачка обавештајна служба БНД на указивала 2005. на команданта ОВК, као на везу између организованог криминала и политике, као и главни тужилац Трибунала у Хагу Карла дел Понте која је открила кријумчарење органа 2008. године - написала је Дагделен.

Она је изнела оптужбе и на рачун НАТО пакта, као и некадашњих лидера водећих НАТО чланица, Била Клинтона, Тонија Блера и Герхарда Шредера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (0)

МАНДИНЕ ГОРКЕ РЕЧИ ИЗ 90их: Учити децу да буду поштени је као да их учите да буду идиоти